Munyir les ovelles
marcar a les ovelles que han tret la llet
Picar el cardoler en el morter amb una ma de morter amb un poc d'aigua
El card es posa en remull
Es posa dins la llet
S'agafa el fogasser i es posa damunt la llet i es deixa al foc durant 2 hores
La llet s'ha pres
Amb una escudella trau tota la llet prensa
La llet es cola
Dona voltes dens el fogasser per que caigui l'aigua
Fer el brossat,posamla llet en un recipient
TrTreure el formatge sobre el cavall de formatjar i s'escalfa, tirant l'aigua que sobra
Es ferma la tela amb el formatge dins,ben estret
Es posa dins la premsa i es deixa tres hores
S'unta el formatge amb saïm,oli i vinagre.
marcar a les ovelles que han tret la llet
Picar el cardoler en el morter amb una ma de morter amb un poc d'aigua
El card es posa en remull
Es posa dins la llet
S'agafa el fogasser i es posa damunt la llet i es deixa al foc durant 2 hores
La llet s'ha pres
Amb una escudella trau tota la llet prensa
La llet es cola
Dona voltes dens el fogasser per que caigui l'aigua
Fer el brossat,posamla llet en un recipient
TrTreure el formatge sobre el cavall de formatjar i s'escalfa, tirant l'aigua que sobra
Es ferma la tela amb el formatge dins,ben estret
Es posa dins la premsa i es deixa tres hores
S'unta el formatge amb saïm,oli i vinagre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada